top of page

Andere massages

700DD6F4-E330-4A59-BCF9-8E0A48EF1047_4_5005_c.jpeg
Massage_edited_edited.jpg
BF7329F6-A6A1-4BCE-B125-0D5033938BD9_4_5005_c.jpeg

Relaxatie massage

Kom tot rust
en stap in stilte

Hotstone massage

Laat spanning
wegsmelten

Shiatsu massage

Breng uw chi
in evenwicht

Andere massages: Diensten

Relaxatie massage
57€

Een relaxatie massage is een holistische massage met verwarmde oliën. Er wordt vooral gebruik gemaakt van strijkingen en knedingen. Een relaxatie massage werkt in de eerste plaats diep ontspannend maar kan tegelijkertijd verkwikkend en energie-opbouwend zijn. 


De effecten van deze klassieke ontspanningsmassage zijn echter uitgebreid: ze bevordert de bloedcirculatie en de doorbloeding van verschillende weefsels, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, de gezondheid van de huid wordt gestimuleerd en dode huidcellen worden verwijderd.

Een ontspanningsmassage is over het algemeen zacht en vloeiend, maar is afgestemd op de gemasseerde. Door zachte en ritmische aanrakingen zakt lichaam en geest van de gemasseerde langzaam weg in een diepe rust. Nadien stroomt vanuit die rust en stilte nieuwe energie naar je toe.

60 a 70 min.

BF7329F6-A6A1-4BCE-B125-0D5033938BD9_4_5005_c.jpeg
Andere massages: Afbeelding
Andere massages: Afbeelding
Massage Supplies

Hotstone massage
72€

Voor een hotstone massage worden gladde basaltstenen gebruikt, die opgewarmd worden in een warmwaterbad tot ca. 50°C. De grotere stenen worden op energiepunten op het lichaam geplaatst en de kleinere stenen houd ik tijdens het masseren in mijn handen. Je huid maakt dus gedeeltelijk contact met mijn handen en gedeeltelijk met de stenen.

Deze massage heeft een werkelijk zalig effect. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper ingewerkt worden op de spierweefsels. Ze zorgt niet alleen voor een waarlijk weldadig gevoel, maar brengt het lichaam ook opnieuw in balans. Ze werkt tevens ontgiftend en stimulerend voor de energiebanen, spieren, organen en de bloedsomloop. Zeker bij spanningen en stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen, spijsverteringsproblemen en een slechte doorbloeding kan deze massage soelaas bieden. 

80 a 90 min.

700DD6F4-E330-4A59-BCF9-8E0A48EF1047_4_5005_c.jpeg
Andere massages: Afbeelding

Shiatsu massage
48€

Shiatsu is een drukpuntmassage van Japanse origine. Energiepunten en -meridianen van het lichaam worden aangeraakt en met lichtere of hardere druk bewerkt. Ik gebruik hiervoor vooral handen, vingers en duimen, maar ook ellebogen, knieën en voeten kunnen gebruikt worden om druk op het lichaam te plaatsen. Meestal worden ook een aantal stretchings en schommelingen van verschillende delen van het lichaam uitgevoerd.

Shiatsu stimuleert de natuurlijke stroming van levensenergie in het lichaam en brengt deze ook opnieuw in balans. Een evenwichtige stroom van lichaamsenergie zorgt voor het welzijn en het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. 

Door de drukbewegingen gecombineerd met de stretchings en zachte bewegingen voel je je na een sessie erg bewust van je lichaam. Er is weer ruimte in het lichaam en alles is in evenwicht gebracht. Shiatsu is daarom ook een holistische behandeling. 

Je ontvangt shiatsu door lichte en losse kledij uit natuurlijke materialen heen. Wens je toch liever de massage te ontvangen op de blote huid, dan kunnen we dat bespreken.

Een reeks van een aantal sessies wordt aangeraden.

50 a 60 min.

Andere massages: Tekst
bottom of page