top of page

Energie- en lichaamswerk

Reflexology

Reiki

herstel je zelfhelende

vermogens

Hand Massage

Holistic
pulsing

groei in
bewustzijn

Massage

Ademhaling

ontdek de kracht
van je eigen adem

Energie- / lichaamswerk: Diensten
Energie- / lichaamswerk: Tekst
Head Massage

Reiki
42€

Reiki is een holistische energetische lichaamsbehandeling. Ik geef via mijn handen chi (levensenergie) door op verschillende plaatsen op je lichaam.

Reiki werkt heel eenvoudig. Ze stimuleert en brengt de energiestroom van je lichaam in evenwicht. Wat we blokkades noemen kunnen eigenlijk bepaalde emoties, denkpatronen of gebeurtenissen in het leven zijn die ervoor hebben gezorgd dat de energiestroom van je lichaam onderbroken wordt. Deze onderbrekingen kunnen op de langere duur zorgen voor klachten zoals pijn, verdriet, stress, depressie of zelfs ziekte. 

Reiki stimuleert de energiestroom en kan die weer gezond maken, zodat het lichaam zijn zelfhelende vermogens terug vindt en waardoor uiteindelijk ook reeds bestaande onderbrekingen of verder gevorderd klachten kunnen opgegeven worden. 

Normaal ontvang je reiki door lichte en losse kledij uit natuurlijke materialen heen. Wens je toch liever de erbehandeling te ontvangen op de blote huid, dan kunnen we dat bespreken.

Een reeks van een aantal sessies wordt aangeraden.

60 a 70 min.

Energie- / lichaamswerk: Afbeelding
Massage Supplies

Holistic pulsing
48€

Holistic pulsing is opnieuw een holistische benadering. Tijdens dergelijke sessie wordt het lichaam op een natuurlijke manier in een stromende beweging gebracht. Het pulsen gebeurt in een speciaal doorlopend ritme, afgestemd op jou.

Door de continuïteit van de bewegingen kan je je heel gemakkelijk overgeven aan de stroming van de energie en kan je diepere ontspanning en rust toelaten.

Ik variëer de pulsen van klein naar groot en weer terug en combineer met pauze momenten, mobilisaties en rollende en strekkende bewegingen. Daardoor kan je de sessie ervaren als een afwisselend speels en intens gebeuren. Door de groeiende ontspanning en bewustwordingen krijg je de kans om steeds beter te gaan luisteren naar de stem van je eigen lichaam, zijn grenzen en mogelijkheden. Je komt zo steeds dichter bij jezelf, alles kan ineens op zijn plaats vallen.

Je ontvangt een holistic pulsing sessie met lichte en losse kledij uit natuurlijke materialen. Wens je toch liever de massage te ontvangen op de blote huid, dan kunnen we dat bespreken.

Een reeks van een aantal sessies wordt aangeraden.

50 a 60 min.

min.

Energie- / lichaamswerk: Afbeelding
Massage Supplies

Ademhaling

binnenkort meer info

bottom of page