top of page

Ga op onderzoek uit ...

... durf ontvangen
... koppel hart aan geest
... en kom bij je zelf.

Mijn massages proefde je reeds eerder en die smaakten je goed. Je hebt vertrouwen in mij en wat ik jou aanreik. Na een reis van enkele tao tantra massages als 'ontdekker', voel je het verlangen om nog dichter bij je eigen essentie te komen. Ving je al een glimp of op van die stilteplek in jou zelf, en wil je daar nog dichter of gewoon vaker bij kunnen komen? Vertoefde je reeds even volledig in het nu en in je lichaam, en voelde dat als een heerlijkheid?

Misschien voel je je dan klaar om diepgaandere en langere tantra massages beleven? Om je volledig in de energie onder te dompelen. Om jouw innerlijke stilteplek toegankelijker voor je te maken.

Je realiseert je ondertussen dat jouw eigen lichaamsbewustzijn je dieper kan brengen. Je onderzoekt hier wie je in wezen bent en wat voor jouw waarheid is. De reis naar de kern van jouw zijn gaat hier verder.

Onderzoeken ...: Tekst
1

Onderzoeken

tao tantra massage

120 min.

135 €

Onderzoeken ...: Diensten

Telkens uniek!

Kom je voor de tweede of de derde of de zoveelste keer, dan merk je algauw dat geen enkele tantra massage ooit dezelfde is. Elke keer is ze weer anders. Omdat zowel jij als ik bij elke nieuwe massage sessie ons verbinden met onze eigen stilteplek oftewel ons hart, zal precies net dat opkomen wat jij nodig hebt op dat moment. Werken vanuit intuïtie en vanuit het hart blijft voor mij het allerbelangrijkste. En zo krijgt elke nieuwe massage een unieke invulling. 

Het ritueel als portaal

Ook hier maken we je lichaam eerst weer zachtjes wakker om tegelijkertijd als vanzelf de onophoudelijke vloed van je gedachten te kalmeren. Het openend tantra ritueel markeert de overgang van je dagelijkse leven naar een totale tantrische massage beleving.

Het ritueel en de massage zelf nodigen je uit om nog dieper bij jezelf naar binnen te gaan, dieper dan de aan- en indachtige ontspanning die je er aanvankelijk in hebt gevonden. We gaan hier oefenen om voeling te krijgen met een ongeëvenaarde verbondenheid en kracht, met en in jezelf.

Onderzoeken ...: Tekst
FBA5F8B9-D78F-4E7F-8D5D-8F07503C2474_edi

Laat je kwetsbaarheid toe. 

Stap in volledige overgave.

Koester jezelf in je hart.

Onderzoeken ...: Afbeelding

Verbinding èn totale overgave

Als ‘onderzoeker’ nodig ik je uit om vanuit jouw eigen stilte en krachtplek te ontvangen en te geven. Ga een diepe verbinding aan met je eigen hart en laat je lichaam meedeinen op de stroom aan energie. Dat doe je door elke beweging in de massage en elke aanraking met jouw volle aandacht te beleven, zodat je al snel volledig in je lichaam, in het nu-moment en in de energiestroom aanwezig bent. Laat de prikkels, lichamelijke sensaties en de golf aan gevoelens en emoties die de massage in jezelf opwekt volledig toe in je lichaam en laat alles door je volledige lichaam en vooral naar jouw hart stromen. Je voelt op dat moment waarschijnlijk ook dat mijn handen aanvoelen alsof ze verbonden zijn met mijn eigen hart. 

Geleidelijk aan zal je de energie via mijn handen door jouw lichaam leren voelen stromen. Op dit punt vraagt de massage van jou totale overgaven. Geef je niet alleen over om de stroom aan energie te ontvangen, haar haar weg te laten vinden in jouw lichaam en jouw ziel. Maar laat ook elke reactie - fysiek, emotioneel, geestelijk of spiritueel) volledig toe. Laat gebeuren wat er gebeurt. Laat zijn wat is.

Onderzoeken ...: Tekst
bottom of page