top of page

Tao tantra massage

ervaar stilte

laad je op met energie

geef je over

herontdek je sensuele flow

kom in jouw kracht

leer te aanvaarden

De taoïstisch geïnspireerde tantra massage is een intieme, intense en sensuele lichaamsmassage. Ik raak je aan en masseer je om je lichaam te prikkelen, je (seksuele) energie op te wekken, je geest te erotiseren en je mee te nemen op een zinnenprikkelende reis.


Ik combineer aanraking, massage, subtiele stimulatie, verbinding, zintuiglijke prikkelingen, echt contact en tantrische inspiratie om een erotisch spel op te bouwen en weer te laten uitdeinen. Dit proces gebeurt met het grootste respect en vertrouwen en binnen de veilige en geborgen ruimte, die ik jou bied.


Ik nodig je uit om je over te geven aan het massage-ritueel en aan het moment. Je mag je sensualiteit (her-)ontdekken. Genieten is toegestaan! En je mag volledig zijn wie je bent!


Als tantra masseur maak ik vanuit mijn ware zelf verbinding met jouw diepere energie. Diep van binnen weet jij dat je in staat bent tot deze verbinding op een dieper niveau. Je ontdekt een extra (energetische) dimensie van genieten. Je volledig én bewust in het moment begeven is mijn uitnodiging naar jou toe!

Tantra massages: Tekst
2
1

tao tantra massage 

90 min.

99€

De 'ontdekkingsmassage' is het ideale startpunt om je in te leiden in de tantrische visie. 
Leer om uit je hoofd te komen en de energie te laten zakken naar je buik en de rest van je lichaam.
Vervolgens kan je je trachten over te geven aan puur genot. Volledige aanwezigheid in het moment en in je lichaam is het doel.

tao tantra massage

120 min.

135€

Na één of meerdere 'ontdekkingen' kan je verder op onderzoek uit willen gaan om via diepgaandere tantrische massages je echtheid te ontsluieren. 
De 'onderzoekende massage' nodigt je uit om je nog dieper in de tantrische energie te duiken.
Verfijning, subtiliteit, essentie en waarheid worden sleutelwoorden.

Tantra massages: Diensten
bottom of page