top of page

Kom en ontdek ...

... geniet van je lichaam
... doe energie op
... en start je reis.

Natuurlijk gaan je eerste tao tantra massages volledig over ontdekken. Je ontmoet je masseur. Je treedt de ruimte binnen die voor je massage gecreëerd wordt. Je ontdekt wat de aanrakingen met je doen. Maakt het ritueel iets in je wakker? Her-ontdek je je eigen sensualiteit? Word je je (opnieuw) bewust van je eigen zinnelijke lichaam? Voel je ontroering? Raakt het je vanbinnen?

Kom zonder verwachtingen of laat alle verwachtingen los. Je hoeft niks te doen en niks te bereiken. Je mag je volledig overgeven aan het ritueel en de handelingen en je laten meevoeren op een zachte stroom. 

Als je je onophoudelijke gedachtenstroom stop kan zetten, overgave toelaat en je laat meedeinen op waar je gevoel je brengt, zal de massage je leiden naar een ontspannen én happy staat van zijn. Je geraakt als vanzelf uit je hoofd en de energie zakt naar je buik en je volledige lichaam. Je gaat meer voelen èn minder denken. Uiteindelijk kan je in een pure staat van bewustzijn stappen; een volledige aanwezigheid in het moment en in je lichaam.

Ontdekken ...: Tekst
2

Ontdekken

tao tantra massage

90 min.

99 €

Ontdekken ...: Diensten

Starten vanuit rust en stilte.

Een kort ritueel volgt na de kennismaking als inleiding op jouw massage. In eerste instantie is het een uitnodiging om jou tot rust te laten komen en alles van die dag wat nog door je hoofd spookt zachtjes weg te laten zakken. Dit moment geeft jou de ruimte om aan mijn energie te wennen en een eerste contact toe te laten. Via subtiele zintuiglijke waarnemingen schakel je haast onmerkbaar over naar het opnieuw waarnemen van je volledige lichaam. Jouw geest verdwijnt naar de achtergrond. Je gaat bij jezelf naar binnen en zoekt die innerlijke plek op van stilte, echtheid en puurheid.

Het is de energie die masseert

Nu kan je tantra massage pas echt starten. Nu je opnieuw in je volledige lichaam ingedaald bent. Nu je verbinding hebt gemaakt met die stilteplek diep in jezelf. En dat telt zowel voor jou als voor mij.

Ik masseer je en raak je aan vanuit deze sacrale ruimte en met mijn volle aandacht en aanwezigheid. Jij bent aandachtig en aanwezig in zowel aanrakingen als energiestroom. Een echte tantra massage ontvang èn geef je vanuit het hart. Mijn handen zijn verbonden met mijn hart. Jij voelt/ontvangt/ervaart naar en vanuit jouw hart. Het is eigenlijk louter een energie wat jou aanraakt, mijn handen of mijn lichaam zijn slechts de instrumenten. Die energiestroom zou je anders kunnen noemen: levensenergie, prana, chi of eenvoudigweg liefde.

Ontdekken ...: Tekst
FBA5F8B9-D78F-4E7F-8D5D-8F07503C2474_edi

Hou van je lichaam.

Voel je geborgen.

Laat je verrassen door de energie.

Ontdekken ...: Afbeelding

Super-persoonlijk!

Jouw massage neemt een welbepaalde vorm aan die jij op dat moment ten volle kan ontvangen. Er kan veel bij je in beweging gebracht worden, maar altijd precies dat waar jij klaar voor bent. Omdat ik vanuit die sacrale ruimte start, de volumeknop van mijn intuïtie hoger zet en een weg naar jouw hart zoek, gaat de energie stromen en de energie weet precies wat en waarheen. Zo ontvouwt jouw massage zich ongedwongen in de meest gepaste vorm. Precies dat wat op dat moment nodig voor jou is, zal naar boven komen.

Jouw lichaam is erogeen.

Jouw lichaam is jouw instrument voor het volledig ontvangen (en terug doorgeven) van de energiestroom. Elk plekje is even belangrijk en jouw volledige lichaam doet mee. Ja, zeker ook jouw erogene zones. Maar tantra toont je wel dat je hele lichaam een erogene zones is. Merk dat elke cel in je lichaam sensueel kan zijn. Het activeren van jouw seksuele energie speelt een belangrijke rol, maar heeft zijn plaats in het geheel, niets meer.

Vind genot in de subtiele bewegingen en aanrakingen van de handen en in kleine verschuiviginen in je lichaamssensaties.

Ga er niet van uit dat de focus van jouw massage op je seksuele lichaamsdelen ligt. De massage van je lingam zit ingeweven als deel van de totaalervaring.

Ontdekken ...: Tekst

De ware taoïstische tantra.

Taoïstische tantristen stellen dat je je lichaam ontdoet van je krachtige seksuele energie op het moment van ejaculatie. Vanuit dit oogpunt bouwt een tao tantra massage zich niet lineair op naar ejaculatie, maar gaat ze die net trachten uit te stellen én idealiter zelfs niet laten plaatsvinden. En inderdaad een energie die we zo mooi opgebouwd hebben laten wegvloeien; zonde toch?


Jezelf als totaal of heel ervaren.

En nu je de visie van de ware taoïst weet, mag je deze gedachte ook meteen weer los laten. Ik vraag je om hier tijdens je massage niet mee bezig te zijn: met wat mag en wat niet mag, en of wat zich aandient goed of slecht is.

Stel gewoon je seksuele hoogtepunt niet als doel, maar streef ernaar jezelf als totaal of heel te ervaren. Herinner je dat je vreugde dient te vinden in wat zich in je lichaam aandient. Ik verwacht niet van je dat je meteen de Tao visie mee instapt. 

Je wekt jouw krachtige en heilige seksuele energie op. Je verkent en omarmt die energie en komt zo in je eigen kracht. Misschien ontdekt je vanzelf dat je lingam je meer te bieden heeft dan louter lichamelijke bevrediging. We laten samen de opgewekte energie door je volledige lichaam stromen en zo langzaam mogelijk uitdeinen. En je laat je lichaam eenvoudigweg varen op wat zich aandient. 

Ontdekken ...: Tekst
bottom of page