top of page
2

Verdiepen

tao tantra massage

135 min.

144 €

Verdiepen ...v1: Diensten

Ga verdieping zoeken ...

... vind kracht in kwetsbaarheid.
... voel intens.
... en groei bewust.

De taoïstisch geïnspireerde tantra massage is een intieme, intense en sensuele lichaamsmassage. Ik raak je aan en masseer je om je lichaam te prikkelen, je seksuele energie op te wekken, je geest te erotiseren en je volledig te laten ontspannen.
Ik combineer aanraking, massage, subtiele prikkeling, verbinding, stimulatie, contact en tantrische inspiratie om een erotisch spel op te bouwen en weer te laten uitdeinen. We kunnen jouw grenzen opzoeken. Maar alles gebeurt met het grootste respect en vertrouwen en binnen een veilige en geborgen ruimte. Je wordt uitgenodigd om je over te geven aan wat gebeurt. Je mag je sensualiteit (her-)ontdekken. Genieten is toegestaan!
In mijn rol als tantra masseur probeer ik in vanuit mijn essentie en vanuit mijn ware zelf verbinding te maken met jouw diepere energie.

Verdiepen ...v1: Tekst
FBA5F8B9-D78F-4E7F-8D5D-8F07503C2474_edi

Beleef aanrakingen met aandacht. 

Stap bewust in je mannelijke kracht.

Laat overgave toe.

Leer je lichaam te aanvaarden.

Verdiepen ...v1: Afbeelding

Subtitel

Dit is een tekstalinea. Het is een goede plek om een beschrijving van je bedrijf of website toe te voegen en uit te leggen wat je doet. Gebruik deze ruimte om informatie toe te voegen voor je gebruikers, leg uit wat je achterliggende filosofie of werkwijze is en noem wat van je onderscheidende kwaliteiten. Overweeg ook om een afbeelding toe te voegen voor extra betrokkenheid.

Verdiepen ...v1: Tekst
bottom of page